Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Potrebno misljenje ginekologa


Autor Poruka

Tanjilica

07.01.2019. 11:30

Postovani, moj problem je sledeci: osecam gasove, nadutost, blagu bol u predelu donjeg stomaka, svrab vagine, menstruacija mi kasni 8 dana, nisam imala nikakve pms simptome koje inace imam kada treba da dobijem, sa deckom sam imala nezasticene odnose pri kojima on nije ejakulirao u mene nikad, 100% sam sigurna. Pocela sam negde na petom danu kasnjenja menstruacije da osecam bol u grudima koju inace osecam kada treba da dobijem. 7. dana kasnjenja menstruacije sam radila test na trudnocu i pokazao se kao negativan. Da li bi ste mogli da mi kazete potencijalne razloge ovakvog stanja? Planiram da se obratim svom lekaru cim prodju praznici. Moram jos da napomenem da sam predhodnog meseca bila na pregledu, radjen mi je papa test, rezultati su mi bili dobri. To mi je ujedno bio prvi odlazak kod ginekologa i bila sam jako nervozna i uplasena nekoliko dana

Ivo Balenović, dr. med.

07.01.2019. 16:05

Poštovana, u vrijeme kada ste radili test na trudnoću, on pokazuje rezultate s velikom sigurnošću, tako da se gotovo sigurno ne radi o trudnoći. Moguće da je u pitanju hormonski disbalans. Savjetujem da uradite analizu hormona.