Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


rana


Autor Poruka

mtina86

02.01.2009. 12:15

prije nekoliko mjeseci nalaz papa testa pokazao je cin I, trebala sam na tipizaciju, ali zbog odsutnosti nisam mogla do svog ginekologa. imala sam sirast iscjedak, svrab i peckanje, nadutost,bolan odnos, te mi je rečeno da je to candida i uzimala sam tjedan dana lactogyn nakon čega su se simptomi povukli. jučer sam imala odnos s partnerom i ispao mu je kondom i odmah sam posumnjala da je ostao u meni. na sreću, uspjela sam ga izvaditi. ukoliko on nije svršio, da li postoji opasnost od trudnoće? ako da - što učiniti? ali, na žalost, to nije glavni problem, naime, kad smo upalili svjetlo da pronađemo kondom, imali smo što vidjeti, partner i ja bili smo oboje u krvi. menstruacija mi je završila prije 2 dana i nije mi bilo jasno što je to i ujutro prilikom pišanja sam osjetila neugodno peckanje pa sam uzela ogledalce da se pregledam i vidjela ranu dugačku 1-2cm i široku oko 0.5cm pri vrhu, a pri kraju skroz usku, na unutarnjoj strani velikih usmina, tj prema ulasku u rodnicu.
molim vas za bilo kakav savjet!!! od kud ta ranica? ne vjerujem baš da sam se mogla s noktom toliko oderat...a nije mi jasno i jako sam se prepala!!!!

Miro Šimun Alebić, dr. med.

29.01.2009. 13:20

S obzirom na mnoštvo simptoma i pitanja, savjetujem posjet ginekologu.