Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


diane 35


Autor Poruka

Emma

05.07.2002. 21:27

Poštovana,
koristim diane 35 nepunih 2 godine i dosad je sve bilo u redu. Povoljno su djelovale na akne i uravnoteženje ciklusa. Usred ciklusa sam osjetila simptome PMSa što se prije nije događalo (bolne grudi, nervoza...) Nakon 2-3 dana, dakle još uvijek sredinom ciklusa, započelo je lagano krvarenje. Ponavljam, prije je sve bilo u redu i ciklus je bio posve uredan. Imam li razloga za zabrinutost?

Doc.dr.sc. Sanja Kupešić

13.07.2002. 18:29

Poštovana,
Ukoliko će ovo spotting krvarenje ubrzo prestati ne morate se zabrinjavati, ali ukoliko će potrajati ili ukoliko imate kakve druge smetnje ili već dulje razdoblje niste bili kod nadležnog liječnika, ove subjektivne smetnje morali biste smatrati poticajem za detaljniju obradu koja uključuje: ginekološki i ultrazvučni pregled te Papa test. Nakon uvida u rezultate ovih pretraga lijčenik će odlučiti treba li učiniti dopunsku laboratorijsku analizu koja bi mogla objasniti navedene tegobe.