Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 10679 | Broj poruka: 76131

anonymous

Ivo Balenović, dr. med.

Dom zdravlja KZŽ
Krapina, Mirka Crkvenca 1


Dugo krvarenje


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

srce1301

15.02.2020. 21:20

Pozdrav.. prije 3 mjeseca iuvadila sam mirenu(zbog jakog ispadanja kose i planiranja druge bebe). Nakon toga dobila sam menstruaciju koja je bila jaka,ali je trajala 4 dana i prestala.mjesec i pol nisam dobila drugu menstruaciju,a kad je dosla 24.1.,evo i dan danas traje. 13.dan sam isla kod ginekologice,endometrij 8mm, dobila sam dupasthon prvi dan 2x2 tablete,a dalje 1x1 -2 tjedna. Uz to ketonal i stavljanje ledenih obloga na trbuh. Dupasthon jos imam do srijede.
Sto da radim da mi se zaustavi menstruacija?
Danas mi je 19. dan. par dana mi se smanjilo krvarenje,ali jos je tu,svjeza krv,i ne izgleda mi da ce se zaustaviti,a sad kad potrosim dupasthon,ionako ce mi se krvarenje pojaviti po njemu,zar ne?

Ivo Balenović, dr. med.

16.02.2020. 09:15

Poštovana, kod nepravilnog krvarenja koje ne prestaje na Duphaston trebalo bi uvesti oralni kontraceptiv po shemi: 2 do 3 tablete tijekom 7 dana, a zatim terapiju postupno smanjivati. Prije toga trebalo bi izmjeriti debljinu endometrija.

srce1301

19.02.2020. 19:20

Kontaktirala sam ginekologicu u ponedjeljak i prestala piti dupaston.rekla je da cu krvariti obilno i da se cujemo za par dana pa da onda da pilule,pa probamo s njima. Krvarim i dalje ali danas posebno obilno. Za manje od 2 sata mjenjam pune uloske. Molim Vas dajte mi recite sto da radim.to krvarenje vise nije normalno..
Mislite da ce mi pilule zaustaviti krvarenje? Zasto mi odmah u ponedjeljak nije mogla dati pilule?

Ivo Balenović, dr. med.

20.02.2020. 09:30

Poštovana, budući da je krvarenje toliko jako i dugotrajno savjetujem da se javite u hitnu službu u najbližu bolnicu. Tamo će poduzeti sve daljnje dijagnostičko terapijske postupke.