Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


dva pitanja


Autor Poruka

Martina-m

14.06.2002. 03:07

Postovana doktorice redovito pratim ovu internet stranicu i jako sam zadovoljna.Imala bi 2 pitanja kratka i samo informativna.Nakon tri preparata hormonalne nadomjesne terapije kod kojih sam imala probleme u vidu krvarenja tj.sukrvice sada od 25.02.2002 pijem Livial 2,5 mg.Do sada nisam imala nikakve tegobe ali jutarnje znojenje nikako da prestane.Sta mislite o tim tabletama.
Drugo pitanje kroz tjedan dana moja kcerka ima zakazanu operaciju mioma na maternici u bolnici na Sv.Duhu.Molim Vas Vase cijenjeno misljenje da li je to jedno od boljih rijesenja,buduci ja nisam iz Zagreba a kako nisam imala problema te vrste ne znam u kakvim ce rukama biti moja kči.Ovakvo pitanje nikad ne bi postavila da mediji u zadnje vrijeme ne pisu svasta pa ti sad razmisljaj.Unaprijed hvala.

daniela

14.06.2002. 09:12

puno pozdrav postovana doktorka vec godina i pola nemogu zatrudniti ispitala sam hormone jajcevodi oni su bili u redu a sad doktorka mi je rekla da sad ispitamo rengenski jajcevodi zasto kad sve je bilo u redu uzimala sam klomifen iutrogestan i b6 merila sam bt je36,7 folikuli 13,18,24 moj suprug je ispitao kod urologa spermogram je odlican molim vas savetujteme sta daradim nemam vise zivce hocu bebu i jos smo jedan put izvrsili insemenacija doktorka je rekla da jos cekamo ali ja nemam srtplejna .hvala puno pozdrav iz makedonije

Doc.dr.sc. Sanja Kupešić

14.06.2002. 22:29

Poštovana,
U Vašem slučaju bih savjetovala da se učini intrauterina inseminacija uz primjenu stimulacije ovulacije Clomiphene citratom (Clomidom). Svakako tijekom uzimanja lijekova morati ćete biti pod svakodnevnom ultrazvučnom kontrolom kako bi se prikazao i dokazao primjereni razvoj folikula i odredio optimalan trenutak za inseminaciju. Puno sreće.