Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Iscjedak


Autor Poruka

lidija.p.

14.09.2020. 22:40

Poštovani u vrijeme ovulacije sam imala blago smeđi u tragovima svjetle krvi iscjedak nije bio obilan i trajao je 5 dana( od 3.9 do 8.9).Dali sam tada imala Ovulaciju,prvi se put susrećem sa takvim iscdjetcima?
Nakon toga imam gust bijeli iscjedak bez mirisa,bez svrbeži,( nije upala) koji je popraćen blagim bolovima u leđima,i jajnicima ,blagi grčevi,valovi vrućine,bol u bedrima, ..Kao pred M..
Možete li mi reći dali je ovulacija bila, jer kada sam imala taj smeđi iscjedak nisam primjetila sluzavost i rastezljivost kao i svakog ciklusa , niti bol u grudima kao i inače ? Dali je taj bijeli gust iscjedak normalan poslije ovulacije i dali on naglašava Menstruaciju? Menstracija bi mi trebala nastupiti za tjedan dana,
Zadnje M su mi bile 22.6. 22.7. 21.8
Imam 31 g nisam rađala niti abortirala,spolno sam aktivna
Zaštita prezervativ, ejakulacija van mene
Molim vas odgovor dali je bila ovulacija u ovim 5 dana kada sam imala taj smeđi iscjedak i dali je bijeli gust iscjedak normalan poslije ovulacije ( dali naglašava M.
Zahvaljujem.

Ivo Balenović, dr. med.

15.09.2020. 14:15

Poštovana, krvarenje u vrijeme ovulacije je vjerojatno bilo ovulacijsko, gusti bijeli iscjedak je moguća posljedica gljivične upale. Ne može se sa sigurnošću znati da li ste i kada imali ovulaciju. Pričekajte menstruaciju. Prema iscjetku ne možemo znati kada će menstruacija točno nastupiti.

lidija.p.

15.09.2020. 15:20

Hvala na odgovoru.
Jučer i danas nije toliko gust već mliječan
Nema mirisa i nemam nikakvih simptoma gljiv.infekcije.
Dali je karakterističan mliječan iscjedak prije menstruacije?
Hvala.

Ivo Balenović, dr. med.

15.09.2020. 16:20

Nakon ovulacije iscjedak postaje gušći i ljepljiv.

lidija.p.

15.09.2020. 16:25

Hvala lijepa na odgovoru.
LP.

Ivo Balenović, dr. med.

15.09.2020. 17:15

Nema na čemu.

nat1987

20.09.2020. 11:30

Postovani,
Rodila sam prije tocno 6 tjedana i 2 dana. Nakon 6 tjedana krvarenje mi je skoro pa prestalo, no zadnjih 4-5 dana mi izlazi malo krvi i sukrvice s dosta prozirnog rastezljivog iscjetka. To mi je drugi porod. Nakon prvog sam dugo krvarila, ali ne sjecam se uopce te sluzi. Temperaturu nemam, no povremeno imam jako lagane grceve nalik menstrualnima, ali toliko lagane da cisto mogu tek osjetiti da se nesto dogada.
Inace sam 2 tjedna nakon poroda isla na hitnu jer mi je izaslo neko tkivo velicine sljive, pa sam se prepala da nije zaostali komadic posteljice. No pregledali su me, rekli da su to dijelovi plodovih ovoja, krvna slika uredna, beta hcg negativan. No tskoder mi je receno da ima jos ugrusaka pa da cu krvariti jos neko vrijeme. No mene brine ta sluz jer mi je to cista nepoznanica, pa vas molim za neki komentar, cisto da znam u kojem smjeru da razmisljam/djelujem.
Unaprijed hvala na odgovoru.

Ivo Balenović, dr. med.

21.09.2020. 00:10

Poštovana, prošlo je vrijeme babinja i moguće da se uspostavila ovulacija, no ako dojite nema pravila kada će nastupiti normalan ciklus i menstruacija.