Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Kasnjenje menstruacije


Autor Poruka

Danci1245

13.12.2020. 11:25

Postovanje
Naime zanima me ima vec par godina mi menstruacije nisu pravilen 2mjeseca imam pa onda jedan nemam pa trk imam pa 2nemam jna se desiti kao i sada da vec 3mjeseca nemam menstruaciju zadnji spolni odnos imala sam u 7 mjesecu gdje sam nakon toga u 8 mjesecu kao i u 7 imala normalne menstruacije trudna nisam ,zanima me sta to moze biti imam 20 godina.Da li postoje neke tablete ili neki cajevi koje bi mogla piti za to prije godinu dana imala sam neku infekciju no to me je proslo doktor mi je dao neke tablete poput praha no zaboravila dam kako se to zove .Da li postoji nesto s cim bi mogla ubrzati menstruaciju da li postoji nesto sto bi moglo biti u pitanju zasto nemam menstruacije

Puno vam hvala unaprijed

Ivo Balenović, dr. med.

13.12.2020. 17:15

Poštovana, u pitanju je hormonski disbalans. Savjetujem analizu svih hormona (spolnih, hormona štitnjače i hipofize). Prema nalazima liječnik će ordinirati terapiju.