Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


M poslije polipomektomije


Autor Poruka

lidija.p.

11.01.2020. 10:41

Poštovani u 11 mj prošle godine sam išla na polipomektomiju.
Polip veličine 1. 5x1.50 cm je odstranjen (bio je na cervikalnom ušću) ,Phd nalaz uredan,uzv nakon zahvata uredan.Menstruacije nakon zahvata točne (10.11 10.12 i 10.1)
Mene zanima evo danas sam dobila M prvi mi je dan (10.1) kao i inače bolovi nije jako obilno,al ima je.Zanima me to na ulošku sam primjetila veličine kovanice od 5 kn možda malo manje ugrušak malčice krvav al više liči kao neko tkivo od straha nisam uspjela vidjeti koje je boje mislim onako sivkasto roze(rastezljivo je ,nema mirisa) .Jako sam se uplašila.
Jer to normalno prvi dan M i uopće dali je to možda ljuštenje maternice od prije dva mjeseca od zahvata.? Imam li razloga za brigu ,? Do sada sam imala isto ugrušaka ali krvavih ovo me je sada iznenadilo i uplašilo.Bojim se odljeva,.Imam 31 g nisam rađala i nisam imala odnose zadnjih 5 mjeseci

Ivo Balenović, dr. med.

11.01.2020. 17:40

Poštovana, budući da je menstruacija nema biti što drugo doli ugrušak. Budući da je phd nalaz bio uredan nema razloga za brigu.