Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


pitanje


Autor Poruka

sanja

05.06.2002. 22:46

Poštovana doktorice,
trudna sam 6 tjedana, i počela sam osjećati unatrag nekoliko dana zategnutost trbuha od pupka prema dolje. Jeli to normalno i zašto se to osjeća? Također me zanima da li je normalan žučkasti iscjedak koji mi se pojavljuje svaki dan? Inače se osjećam dobro, nemam nikakve mučnine niti osjećaj da sam trudna osim eto te napetosti u trbuhu i bolnih grudi. Naručena sam kod doktora za 4 tjedna pa Vas molim za odgovor! Puno Vam hvala nadam se da će te me utješiti! Da, još nešto, smijem li se mazati sredstvima za samotamnjenje? Pozdrav!

Doc.dr.sc. Sanja Kupešić

08.06.2002. 23:16

Poštovana,
S obzirom na Vaše simptome, savjetovala bih da se obratite liječniku u kraćem intervalu ( a ne za 4 tjedna ) . Vi navodite tegobe (žućkasti iscjedak, zategnutost trbuha), koje mogu ukazivati na komplikacije i infekciju u trudnoći koje se moraju isključiti, te će biti neophodno učiniti ginekološki i po potrebi ultrazvučni pregled. Tijekom trudnoće ne bih savjetovala nikakvu primjenu sredstava za samotamnjenje.