Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


policistični jajnici


Autor Poruka

fuseki

18.03.2008. 20:30

Poštovani,
Već godinu i pol suprug i ja pokušavamo dobiti dijete, no nikako nam ne uspijeva. Menstrualni ciklusi su mi totalno neredoviti, ponekad nemam menstruaciju po čak 2 mjeseca. Bila sam kod svoje ginekologice koja me pregledala i rekla da imam policistične jajnike i dala mi uputnice za bris, vađenje hormona i uzv koje trebam obaviti.
Ono što me najviše uplašilo je ono što sam o tome pronašla na internetu tj neplodost koja je, navodno, popratna pojava kod takvih jajnika. Želim Vas pitati dali mi je stvarno toliko smanjena mogućnost začeća zbog toga ili ne trebam gubiti nadu?!

Hvala

Miro Šimun Alebić, dr. med.

20.03.2008. 15:10

Poštovana,
sindrom policističnih jajnika jedna je od dijagnoza s kojom se najčešće susrećemo kod parova koji se javljaju zbog smanjene plodnosti. Kako bi Vam se konkretnije odgovorilo, najbolje će biti da odgovor potražite u nekoj od klinika koji se tim problemom bave.