Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Postoji li mogucnost trudnoce?


Autor Poruka

Selmah

19.01.2019. 16:10

Postovani, imam 20 godina i nevina sam. Nisam nikada imala spolni odnos, medjutim nedavno sa deckom sam praktikovala peting (bez odjece). On je ejakulirao, ali ni blizu vagine. Obrisao je ejakulat i nastavili smo sa petingom. Nismo sigurni da je sve obrisao nakon ejakulacije, pa me zanima postoji li mogucnost trudnoce iako sam nakon par dana ocekivala mjesecnicu i dobila sam je 6.1. i trajala je do 12.1. i bila je obilna. Nakon toga su poceli da me bole jajnici i glava i bilo mi je muka pa sam pocela da sumnjam u to. 18.1. (po mom preracunu dan ovulacije) sam nakon obavljanja male nuzde primijetila sluzavi svijetlocrveni trag krvi na maramici i boli me stomak u predijelu jajnika. Je li moguce da sam trudna ili je to od prehlade? Hvala Vam unaprijed, lijep pozdrav.

Ivo Balenović, dr. med.

19.01.2019. 21:05

Poštovana, ne postoji mogućnost trudnoće. Krvavi trag je ovulacijsko krvarenje.

Nicol00

17.03.2021. 23:10

Poštovani, imam pitanje. Postoji li mogucnost trudnoce ako je partner imao ejakulata na prstima i gurnuo u rodnicu? Nakon toga sam otisla u wc i mokrila. Je li moguce da tih par kapljica rezultiraju trudnocom ili je moguce da su iskliznule van dok sam mokrila? Hvala unaprijed na odgovoru

Ivo Balenović, dr. med.

18.03.2021. 09:55

Poštovana, premala je to količina sjemena da bi mogla oploditi jajnu stanicu.