Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Problemi sa erekcijom!


Autor Poruka

Mirna

14.06.2001. 23:32

Nisam sigurna da li je ovo ginekološki problem s obzirom na temu ali nadam se da mi možete ili dati odgovor na moje pitanje ili me uputiti na nekog drugog.Naime moj suprug ima 42 godine i nikada nije imao problema sa erekcijom.Prije dva mjeseca pojavilo mu se crvenilo i neka vrsta osipa(lišajevi) na preponama. Kupio je u apoteci sprej koji je sprejao u velikim veličinama,kako je taj osip bio blizu njegovog spolnog organa a on nije bio dovoljno pazljiv on je taj sprej sprejao posvuda pa tako i po spolnom organu ( točnije penisu).Nakon toga desio se vrlo nagli pad erekcije. To je trajalo oko 2-3 tjedna. U međuvremenu osip se povukao no njegova erekcija je vidno slabija.Sada anakon 2 mjeseca situacija je bolja ali jos uvijek nije ista.Nezam da li to ima veze sa osipom ili sa sprejem ali pretpostavljam da ima jer se to desilo u isto vrijeme.Da li je moguče da se dogodi tako nagli pad erekcije tako naglo? On puno radi i dosta je pod stresom ali u to vrijeme nije doživio nikakav veliki šok ili nešto slično.S obizirom da je on zaista jako opterečen zbog nastale situacije da li postoji neki način da mu se pomogne ?
Unaprijed hvala.
Mirna

Doc. dr. S. Kupešić

17.06.2001. 20:11

Poštovana gospođo Mirna,
Zahvaljujem na Vašem upitu, ali s obzirom da se radi o osjetljivom području koja nije u domeni kojom se bavim biti ću prisiljena Vas uputiti na konzultaciju kod urologa. Nadam se da su smetnje u Vašeg supruga privremene i vjerojatno psihičke naravi, te da će se nakon sanacije osipa i upalnih promjena erektilna sposobnost u potpunosti povratiti.
Što se tiče urološke skrbi u Zagrebu postoje odjeli koji su vrlo dobro organizirani glede problema muške plodnosti poput Vuk Vrhovca ili bolnice Sveti Duh. Puno uspjeha u daljnjem liječneju.