Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


savjet 2


Autor Poruka

danijela

03.04.2002. 23:09

postovana doktorice,
hvala Vam na odgovoru koji sam Vam postavila 25.3.2002., no jos bih Vas zamolila da mi odgovorite na slijedece.
Da li se u slucajevima umjetne oplodnje u Hrvatskoj vecina bolnih zahvata kao sto je uzimanje jajnih stanica i sl. rade na "zivo" ili pod nekom vrstom anestezije? To Vas pitam jer sam cula da je to strahovito bolno i da se radi na "zivo" dok u Sloveniji daju neku vrstu lokalne anestezije.
Imam jos jedno pitanje za Vas. Naime, obzirom da zivim blizu Rijeke mislim da bi bilo najbolje da krenem na pretrage u Crikvenicu gdje i Vi sudjelujete u radu pa Vas molim da mi odgovorite da li Vi tamo cesto dolazite i da li je moguce da me primite?
Jos jednom zahvaljujem!

Doc.dr.sc. Sanja Kupešić

04.04.2002. 22:45

Poštovana,
Punkcije folikula u našoj se ustanovi (Bolnica Sveti Duh) rade u analgeziji, a na zahtjev pacijetnica moguće je organizirati zahvat i u postupnoj kratkotrajnoj anesteziji. U slučaju da se želite uključiti u program medicinski pomognute oplodnje u našoj ustanovi možete se obratiti na tel 01 3712 109. Nažalost, od početka ove godine sukladno zakonskim odredbama nisam u mogućnosti više raditi u Modernom medicinskom centru u Crikvenici.