Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


savjet 3


Autor Poruka

danijela

16.05.2002. 04:18

postovana doktorice,
pisala sam Vam ranije (25.3.) o mom slucaju i lijepo ste me uputili sto mi je ciniti. Danas me je nada definitivno napustila jer mi je ciklus i vise nego uredan, pomno smo pratili plodne dane i opet nista.
Odlucila sam da se javim na Vasu kliniku ali Vas molim da mi kazete da li da idem prije kod mog privatnog ginekologa da napravim briseve (papa test i ostalo) i da sa urednim nalazima dodjem kod Vas ili da sve od pocetka radim na Vasoj klinici jer nisam iz Zagreba? I jos Vas molim da mi odgovorite da li se mogu kod Vas osobno naruciti jer bih zeljela da me do tog zeljnog cilja vodi tako plemenita osoba koja nesebicno dijeli svoje slobodno vrijeme na nas zabrinute i ocajne kao sto ste Vi.
Jos jednom Vam se zahvaljujem!

Doc.dr.sc. Sanja Kupešić

16.05.2002. 19:18

Poštovana,
Zahvaljujem na lijepim riječima. Doista bi bilo najbolje da na Kliniku za ginekologiju i porodništvo , Odjel za neplodnost dođete s učinjenim pretragama ( Papa test, ginekološki pregled, cervikalni brisevi na klamidiju, mikoplazmu, ureaplazmu, aerobe i anaerobe), te da se obratite na obradu zajedno s Vašim suprugom (nakon trodnevne apstinencije).
Narudžbe su moguće svakog radnog dana od 8 do 15 h na tel 37 12 109, gdje ćete dobiti sve potrebne upute. Sve ćete pretrage obaviti u jednom danu i na kraju obrade dobiti ćete smjernice za daljnju obradu i liječenje bračne neplodnosti. Dobro došli...