Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Sinehije kod curice


Autor Poruka

bubica2015

26.12.2018. 23:40

Postovani pitanje postavljam ovdje jer vjerujem da se vi vise razumijete u to nego pedijatri..curica je napunila 2,5g i vec nekoliko mjeseci se borimo sa sinehijama...kad sam prvi put otkrila da ima sinehije bilo joj je potpuno slijepljeno i od pedijatra smo dobili kremu linoladiol za mazati...nakon cega joj se pocelo polako otvarati...imala je icrvenilo oko tog podrucja i znalo ju je peci..i sad joj se opet zatvara i kaze da ju boli, malo joj je crveno i neda mi da ju mazem jedva mi da da ju operem kod kupanja u tom podrucju...sto dalje ciniti? Zasto ju to sada pece i boli,.koliko sam uspjela vidjeti nije joj jos do kraja zatvoreno..cime mazati ? Koliko se dugo smije mazati sa linoladolom? Smije li to biti zatvoreno? Bilo koji savjet i preporuke su dobrodosle.hvala

Ivo Balenović, dr. med.

27.12.2018. 20:20

Poštovana, razvoj sinehija može biti posljedica upale stoga je potrebno uzeti obrisak tog područja i poslati ga na mirobiološku analizu. Savjetujem da uradite i urinokulturu. Terapija se provodi ciljano prema uzročniku upale. Preporučam da se javite dječjem ginekologu radi obrade i terapije.