Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Smedji iscedak


Autor Poruka

sajka89

12.06.2018. 15:40

Postovani,

Menst.mi se zavrsila u nedjelju. Juce i danas imam neki braon sekret vrlo malo, inace pijem biljke za hormone...prosle god.radila uzv, u oktob.briseve, papa prosle godine sve ok bilo....nemam odnose...

Ivo Balenović, dr. med.

12.06.2018. 18:35

Poštovana, moguće da je u pitanju produljena funkcija žutog tijela što dovodi do minimalne hormonske neravnoteže, a posljedica čega je oskudno krvarenje nakon menstruacije. To nije opasno i ne zahtjeva terapiju.

inusavi

14.06.2018. 13:15

Postovani,
Koristim Naelia pilule i zadnja menstruacija je bila 1.6. Jucer sam imala bolove i promjene raspolozenja (pms) kao da cu dobiti menstruaciju i na kraju sam dobila pojacani smedi iscjedak koji jos uvijek traje. Trebala bih ovulirati, ali mi se ovo nikad nije desilo prilikom ovulacije. Spolni odnos sam imala tjedan dana prije zadnje menstruacije. Znate li o cemu se radi?

Ivo Balenović, dr. med.

14.06.2018. 20:35

Poštovana, radi se o probojnom krvarenju koje se javlja kod žena koje uzimaju kontraceptive. Ono nije opasno i ne umanjuje zaštitu. Budući da uzimate kontraceptive Vi nemate ovulaciju i ne možete ostati u drugom stanju niti imati simptome koji su posljedica ovulacije (npr. ovulacijsko krvarenje ili bol)