Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Trudnoca??


Autor Poruka

MajaTtt

20.05.2020. 10:00

Postovani,
Naime radi se o sljedecem ako mi mozete odgovoriti...
Prvi dan zadnje mensutracije bio mi je 29.04. S dugogodisnjim partnerom sam imala spolne odnose 08.05 bez zastite. (Inace m.ciklus mi traje 26 dana)
Situacija ne sljedeca.. nakon prvog puta sto je svrsio do pola, ejakuirao je vani, te se obrisao vlaznom maramicom..nakon toga nakon mozda niti punih 10ak minuta smo stupili opet u spolni odnos bez zastite te je on nakon toga svrsio opet izvan vagine.
Zanima me kolike su sanse da sam ostala trudna?? Jer iskreno u zadnja 4 dana bi pojela sve sto mi dode pod ruku( inace nemam naviku toliko puno jest), imam ponekad tokom dana napadaje vrucine, malo cesce idem mokriti al ne pretjerano(to mozda sama prepisujem tekucini koju unosim, ali malo vise pijem nego inace), u glavi mi je danas osobno bilo kako bi rekla cudno(nije da boli, nije da ne boli) te sam danas primjetila kako dosta podrigavam unutar ta 4 dana, kao da mi dode muka ali nije da bi povratila. Kolike su sanse? Hvala na odgovoru happy

Ivo Balenović, dr. med.

20.05.2020. 15:55

Poštovana, budući da je došlo do djelomične ejakulacije u rodnicu u vrijeme plodnih dana, postoji mogućnost trudnoće. Ukoliko ne nastupi menstruacija, uradite test.

MajaTtt

26.05.2020. 20:45

Postovani,
Menstruaciju sam dobila dan ranije ali...prvo mi je bio smedi isjedak i malo sukrvice i tako cijelo podne koje prije nikad nisam imala do sada..inace kad dobijem menstruaciju onda odmah nastupe bolovi i pocnem jako krvariti.. no medutim to nije bilo ovaj put, naime inace jako krvarim i 2 i 3 dan su mi bas ono kriticni. No ovog puta sve je to nekak drugacije i prvo po kolicini koja mi nikad nije bila tak mala danas evo 3. dan. Te nisam imala bolove kakve bi inace imala. Brine me to sto i dalje imam glavobolje,mucninu, cesce mokrim, i imam potrebe stalno nesto jest( sto inace nije tako). Napravila sam test danas ujutro za svaki slucaj zbog simptoma i svega al je pokazao negativno. Zanima me da li da pricekam da menstruacija zavrsi pa da ponovim test ili da odem izvaditi betu u slucaju da je test lazan? I da li je moguce da sam svejedno u drugom stanju? Hvala unaprijed.

Ivo Balenović, dr. med.

27.05.2020. 11:25

Poštovana, prema svemu navedenom možete isključiti trudnoću. U vrijeme kada je urađen, test je pouzdan. Ako želite biti 100% sigurni možete uraditi betu.

Danci1245

29.05.2020. 00:25

Postovanje
Jako sam zabrinita i molila bi ako bi mi mogli odgovoriti na ovo
Zanji put sam imala menstruaciju u 2mjesecu pocetkom,i imam neredovne cikluse zna mi uvijek kasniti mj ili dva,do sada sam imala 4nezasticena odnosa sa momkom i ni jednom nije zavrsio zadnjih par dana bile su mi dva dana natecene i nolne bradavice no ne vise imam osjecaj kao da mi stomak u zadnjih tjedan dana raste da se povecao i takoder zadnjih 5dana imam jako kratke bolove u donjem dijelu stomaka zanima me dal postoji neka sansa da sam trudna ili nesto
Unaprijed hvala

Ivo Balenović, dr. med.

29.05.2020. 11:30

Poštovana, savjetujem pregled ginekologa ili barem test na trudnoću. Svako kašnjenje menstruacije kod žena koje imaju odnose može biti uzrokovano trudnoćom.

Danci1245

07.06.2020. 12:05

Postovani
Zadnji dan menstruacije bio mi je u petak a danas sam imala zadnji odnos u kojem decko nije siguran dal je svrsio u mene ili ne na pola ga je izvadio .zanima me dali je moguca trudnoca ?
Hvala

Ivo Balenović, dr. med.

07.06.2020. 21:25

Poštovana, odnos je bio u vrijeme neplodnih dana, tako da je mogućnost trudnoće samo teorija.