Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Trudnoca u toploj kadi


Autor Poruka

Bigpanicar

02.01.2020. 23:51

(Vec sam slao na jednu temu al nije mi stigao odgovor pa saljem ponovno isto )Dobar dan,ispricavam se na smetnji ali voljela bi dobiti konkretan odgovor da znam sto mi je ciniti.
Naime,nevina sam nisam imala seksualne odnose ali sam neki dan bila s deckom u kadi,i on je ejakulirao u vodi,izbacio dosta sadrzaja van u vodu ja sam i u tom trenutku bila u kadi s njim bili smo bez odjece,naravno odmah sam mu rekla to gurne dalje od mene,odcepi kadu i pusti vodu da odtece,ja sam kroz par sekundi ustala iz kade i otusirala se,sada me uzasno strah mogu li tako kojim slucajem ostati trudna?
Ponavljam,himen mi je citav nisam imala vaginalni odnos
Ispricavam se na smetnji jos jednom i za Vas vjerojatno glupom pitanju ali me jako strah voljela bi kada bi mi odgovorili
Nazad

Ivo Balenović, dr. med.

03.01.2020. 10:05

Poštovana, ukoliko ste odmah izašli iz kade ne postoji mogućnost trudnoće. Na taj način trudnoća je moguća samo teoretski - ukoliko sjeme putem vode uđe unutar rodnice.