Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


VODENA BUBULJICA


Autor Poruka

martinama

19.10.2013. 20:30

Žao mi je ako je tema o ovome već otvorena ali ne znam pod kojim naslovom bi to tražila pa Vas molim za razumijevanje.
Već nekoliko mjeseci mi se na vanjskoj desnoj strani vagine pojavljuje neka bubuljica nalik na potkožni prišt koja me ne boli ni ovako ni na dodir, otprilike svakih mjesec i pol ju uspjevam istisnuti i iz nje izađe prozirna tekućina i tada se nekoliko dana ne osijeti ništa. Kad ju opipavam kao da ima neki korijen u dubinu, nije pravilnog loptastog oblika. Do sad mi to nije predstavljalo problem, ali u zadnja 2 mjeseca nakon spolnog odnosa ponekad osijećam neku čudnu bol, ne znam kako objasniti tu bol jer nije tupa, nije oštra i nije kao prije nego trebam dobiti menstruaciju, nije čak ni jaka ali ju osijećam. Prije spolnog odnosa se uzbudim, navlažim, želim to jako i što prije i sve super ali nema dotoka krvi u genitalije, klitoris više ne reagira na nikakve podražaje, a time nemam ni osjećaja a ni orgazma. Sam spolni odnos me ne boli. Pijem kontracepcijske tablete Logest. Da li ta vodena bubuljica može imati kakve veze sa spolnim odnosom ili ne? Hvala.

Dejan Šakoronja, dr. med.

20.10.2013. 04:25

Ne znam o čemu se radi. Najvjerovatnije o dubljoj upali dlake i procesu koji je u dubini pa ne konfluira i ne izlazi gnoj.
Problemi tijekom odnosa tj. smanjenje libida povezano je s uzimanjem oralne kontracepcije. Savjetujem da bam ginekolog promjeni pilule.