Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Bol analnog i vaginalnog otvora


Autor Poruka

Sur123

18.09.2018. 11:00

Postovani,
U zadnja tri dana pojavila se bol i svrbez na ulazu u analni otvor te takoder vaginalnom otvoru te maloj stidnoj usni. Svrbi me, boli dok urniram. Veliku nuzdu nisam mogla obaviti 3 dana sve do jutros sto je bilo jako bolno. Posljednje mjesecnica bila je od 4. Do 10.9. Imam jednog partnera vsc duze vrijeme, oboje smo obavili pregled prosli tjedan i sve je bilo u redu. Uz to moram napomenuti da imam bijeli iscjedak. Pojavila se i blaga temperatura, vjerojatno od pada imuniteta jer prehrana nije bila pravilna u zadnjih par dana. Posljednji spolni odnos bio je 14.9. Iako prakticiramo analni seks, nikada ne prakticiramo oba u isto vrijeme. Radi li se samo o gljivnocj infekciji i iritaciji ili necemu ozbiljnijem?

Ivo Balenović, dr. med.

18.09.2018. 17:25

Poštovana, najvjerojatnije je u pitanju gljivična upala. Savjetujem neki od vaginalnih antimikotika i antimikotičnu kremu (Plimycol, Rojazol, Canesten, Vagisan myko kombi). Ukoliko se stanje ne poboljša javite se liječniku.