Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


cilest i krvarenje


Autor Poruka

ina

29.12.2003. 18:14

Poštovani,
pijem Cilest 5 godina, i povremeno mi se u sredini ciklusa znalo pojaviti lagano krvarenje, te sam savjetujući se sa svojim ginekologom ustanovila da je takvo što normalno.No u ovom ciklusu, nakon redovite 11.pilule pojavio se iscjedak boje čokolade. na mjestima gust-nije poput menstruacije, dakle ne curi, već se pojavljuje na papiru kod brisanja, te dnevnom ulošku.Kako se to nastavlja 3.dan, molim za pomoć.Da li da nastavim do kraja ciklusa sa Cilestom, ili da prekinem uzimanje, te da li po ovim simptomima možete zaključiti o čemu se radi?
Uz pozdrav, želim Vam sretnu i uspješnu Novu godinu.

prof. dr. Marina Ivanišević

07.02.2004. 15:38

Draga Ina, Nikada se ne prekidaju kontracepcijske pilile, već se može takav slučaj prekinuti na način da se otvori još jedna koutijica istih tableta i da se svaki drugi dan uzmu po dvije tablete tako da imate parvilo : jedna tableta pa onda drugog dana 2 tablete pa onda treći dan jedna pa četvrti 2 sve dok krvarenje ne prestane.