Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


cudno ali istinito


Autor Poruka

Nena

25.04.2002. 18:22


Znam da ce Vam zvucati cudno moje pitanje,ali zato sam se bas i obratila Vama ovim putem da bi meni bilo manje neprijatno.Naime,imam 35 godina i jos uvek nisam imala sexsualne odnose.Bilo je 3 prilike,tri veze ali sam smatrala da nisu oni pravi ,bilo me je strah i ja sam se povlacila.Naravno i mene su ti decki cudno gledali i mislili da se foliram.Ja sam nekako nerealna sto se toga tice i smatram da to treba da uradim sa onim pravim.Godine su prolazile i ja sam tako stigla dovde.Sada sam u vezi sa jednim covekom za koga sam sigurna da je onaj pravi.Ali kako sada da mu kazem da nisam imala odnose.Smatrace da nisam normalna.Ne zelim da ga izgubim.On mi je mozda poslednja sansa.Istovremeno se plasim i da li ce odnos biti bolan obzirom na moje godine.Molim Vas da mi odgovorite jer mi je ocajnicki potreban savet.Da li da mu uopste govorim da li sam imala odnos ili ne.Moze li onto da ne primeti?
Unapred zahvalna Nena.

Doc.dr.sc. Sanja Kupešić

28.04.2002. 19:35

Poštovana,
Ukoliko sa spomenutim čovjekom osjećate bliskost ne smatram potrebnim da mu ne kažete istinu, već bih savjetovala da mu se u za Vas pogodnom trenutku povjerite. Ukoliko je on doista onaj pravi shvatiti će Vaše osjećaje i ovu činjenicu prihvatiti s posebnim poštovanjem. Ukoliko naprovtiv, smatrate da bi ga ovaj podatak mogao pokolebati nemojte govoriti o Vašem problemu, već se prepustite osjećajima i intuiciji. Oni nikada ne varaju...