Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Dali je mozda trudnoca???


Autor Poruka

Anaaa1909

27.10.2018. 17:40

Pozdrav!
Deckoni ja smo imali odnose prije ovulacije svaki drugi dan,al od jucer mene su pocele boljet bradavice uzassss i ko da su ljubicaste dali bi to mozda bila trudnoca ili???
Neznam jel bi za test bilo prerano napravit jer je proslo tjedan i pol.

Ivo Balenović, dr. med.

28.10.2018. 10:10

Poštovana, test može detektirati trudnoću tek nakon implantacije zametka. Implantacija se zbiva između 6. i 12. dana od oplodnje. Pričekajte još koji dan s testom.

Lara1a

28.10.2018. 18:15

Pištovani, imala sam na dan ovulacije nazasticeni odnos s deckom. Nije svrsio u mene i dva tjedna nakon toga sam dobila menstruaciju koja je bila bolna kao i inace i isto je trajala 5 6 dana ali evo na zadnji dan te menstruacije prije dva tri dana sam imala opet nezasticeni odnos decko uopce nije svrsio i jucer sam isla na wc obaviti malu nuzdu i mokraca mi jako smrdi mislim bas ima intenzivan miris i jako sam se uplasila trudnoce. Dogadalo mi se da oko ovulacije imam malo jaci miris mokrace ali ni blizu kao ovo jucer i danas. Sad se stvarno jako bojim i samo se nadam da nije trudnoca jer sam mlada i stvarno ne mogu razmisljat o nicem drugom trenutno me muci moguca trudnoca. Molim vas za misljenje jer sam procitala na internetu nekoliko puta da se u trudnoci mijenja miris mokrace. Hvala Vam puno unaprijed.

Lara1a

28.10.2018. 18:15

Ispričavam se,
Jos samo da nadodam da se bojim da mi ova menstruacija od prije par dana nije lazna. Cula sam za njih ali ne znam kako lazna menst. izgleda i stvarnl se bojim ds moja nije bila lazna ali kazem trajala je 5 6 dana bilo je dosta krvi i bila je bolna isto kao ostale i grudi su me boljele. Hvala vam jos jednom i ispricavam se ako sam komplicirano napisala. Ugodan dan.

Ivo Balenović, dr. med.

28.10.2018. 20:25

Poštovana, nema šanse da se radi o trudnoći. Najvjerojatnije je u pitanju upala mokraćnih puteva. Savjetujem da uradite urinokulturu.