Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


drugo mišljenje


Autor Poruka

Dina

28.03.2002. 19:35

Poštovana dr. Kupešić,

moj problem je u tome da sam do sada imala 5 bezuspješnih stimulacija ovulacija tempiranim odnosom (Pergonal, Metrodin, Primogonyl). Kako bih htjela prije ljeta pokušati još jednom (sa stimulacijom ovulacije), moj mi ginekolog preporučava povisiti dozu ampula koje bih trebala primiti.
Zbog toga bih htjela čuti i mišljenje nekog drugog ginekologa, pa ako se poklapa sa dosadašnjim liječenjem, onda dobro, a ako se ne poklapa onda bi tražila neko drugo rješenje. Moje dijagnoze su:
1. primarna amenorea
2. sterilitas primaria
Željela bih zakazati termin kod Vas u bolnici Sv. Duh pa Vas molim da me uputite na koji se broj telefona mogu mogu javiti zbog istog.
Zahvaljujem na odgovoru.

Doc dr. sc. S. Kupešić

01.04.2002. 09:50

Poštovana,
Biti će nam zadovoljstvo pregledati Vašu dokumentaciju i napraviti osnovne pretrge u našoj ustanovi, te Vas molim da se prethodno obratite na tel 01 3712 109 radi narudžbe. Bilo bi poželjno da sa sobom ponesete rezultate svojih hormonskih pretraga, s naglaskom na FSH, LH,E2, PRL, TSH,T3,T4, dosadašnjih laparoskopskih zahvata i l, te da se na pregled obratite zajedno s Vašim suprugom nakon trodnevne apstinencije kako bi se mogao učiniti i spermiogram.