Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Epiduralna


Autor Poruka

ipmalena

11.07.2020. 22:50

Poštovani doktore,lijepo molim savjet...
Naime,rodila sam prirodnim putem uz drip i epiduralnu prije šest mjeseci.Kad su mi stavili epiduralnu,oduzela mi se samo lijeva noga.Na samom porodu isto tako,doktor mi je dao lijek (koji,zaboravih iskreno) od cega mi je pocelo srce uzasno brzo lupati...nakon cijelog poroda,fizioterapeutkinja je rekla da nosim obavezno pojas radi trbusnih misica koji su popucali.
Ono sto mene muci je slijedece,u prvih mjesec dana nakon poroda,valjda nisam obracala toliko paznju na to,primjecujem jos uvijek da me boli lijeva noga(stopalo) i isto tako mi se javljaju iznenadne vrtoglavice koje nikad nisam imala.Neugodne su jer se znaju pojaviti bilo da lezim ili stojim uspravno,a nalik su kao da mi se jednostavno pocne sve ljuljati.
Moze li to biti posljedica epi?
Hoce li to sa vremenom prestat ili sto da radim?
Zahvaljujem!

Ivo Balenović, dr. med.

12.07.2020. 11:40

Poštovana, savjetujem da se javite na neurološki pregled. Jedino se tako mogu otkriti uzroci vrtoglavica. Šest mjeseci je predug period da bi uzrok bila epiduralna analgezija.