Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 10769 | Broj poruka: 76771

anonymous

Ivo Balenović, dr. med.

Dom zdravlja KZŽ
Krapina, Mirka Crkvenca 1


Grudasti iscjedak


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

123nez123

19.08.2019. 09:05

Postovani, odkad znam za sebe imala sam gusci iscjedak, medjutim jucer tokom dana sam osjetila nesto slicno kao mlaz menstruacije ali znala sam da je nemoguce jer je prosla tek prije tjedan dana i nije bila m. nego gust bijeli iscjedak. Tokom vecerasnjeg tusiranja sam primjetila kao bijele grudice unutar vagine, prosla sam prstom izvana i malo unutra i bilo je stvarno dosta toga, nemaju nikakav miris, nemam nikakve simptome niti svrab niti peckanje. Prije par godina se dogodilo isto ali nisam bila niti educirana niti seksualno aktivna pa nisam pridavala paznju i proslo je samo od sebe. Na putu sam te nisam nikako u mogucnosti jos najmanje tjedan dana otici ginekologinji. Trebam li potraziti vaginalete i sto mislite da bi moglo biti u pitanju? Hvala i lijep pozdrav.

Ivo Balenović, dr. med.

19.08.2019. 15:40

Poštovana, radi se o gljivičnoj upali. Savjetujem da u ljekarni uzmete neki od vaginalnih antimikotika (Plimycol, Rojazol, Canesten, Vagisam myko kombi...)