Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


intenzivno vodenje ljubavi


Autor Poruka

hrvojka

26.05.2002. 18:29

moj decko(24) i ja(19 god) ne vodimo ljubav bas cesto no kada se nademo vodimo ljubav intenzivno barem sedam do deset puta isti dan jer oboje imamo neopisivu(ja cak nimfomansku)zelju.ja nakon vec drugog, treceg puta gubim vlaznost i osjecam neugodu i bol iako mi zelja ne pada.kako tome priskociti u pomoc?i da li je uopce stetno voditi toliko ljubav cesto?moj decko cak vise niti ne svrsava nakon drugog,treceg puta.da li je to stetno i za njega?da li da koristimo lubrifikante?no to mozda i ne bih zeljela jer mi se tada smanjuje osjetljivost na njegov penis koji je jako dug ali nedovoljno debeo(na zalost).molim vas pomozite mi.hrvojka

Doc.dr.sc. Sanja Kupešić

27.05.2002. 14:28

Poštovana,
Ukoliko se radi o smanjenoj vlažnosti rodnice bilo bi poželjno upotrijebiti lubrifikante koji će smanjiti stupanj nelagode tijekom dugotrajnog odnosa. Činjenica da Vaš partner ima prolongiranu erekciju, ali uz nemogućnost ejakulacije govori u prilog velike spolne želje i ne bi Vas trebala brinuti.