Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


iscjedak


Autor Poruka

dunja

12.05.2002. 22:21

Poštovana!
16. siječnja ove godine rodila sam prvu bebu.Porod je prosao u redu.Prije tri tjedna sam dobila menstruaciju koja je trajala 4 dana i bila srednje obilna.Ali od prošlog tjedna imam krvavi iscjedak koji se uglavnom sastoji od samo nekoliko kapi krvi.To već tako traje oko 5 dana.Zanima me da li je to normalno ili bi trebala posjetiti svog ginekologa?Hvala

Doc.dr.sc. Sanja Kupešić

13.05.2002. 14:39

Poštovana,
Ukoliko nemate subjektivnih tegoba prve menstruacije nakon poroda mogu biti manjeg intenziteta i nalikovati sukrvavom iscjetku, te Vas ova pojava ne bi trebala zabrinjavati. Posebno važan podatak je da li imate kakve subjektivne tegobe (bolovi, osjećaj nelagode u maloj zdjelici i sl), te da li dojite. Ukoliko imate kakvu subjektivnu smetnju savjetovala bih da se obratite nadležnom ginekologu. Ukoliko pak dojite menstruacije mogu izostati ili se javljati sporadično i u nepravilnim razmacima.