Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


iscjedak


Autor Poruka

nina

16.11.2001. 19:02

Poštovani,
prije 7-10 dana primjetila sam iscjedak svjetlo crvene boje na svom dnevnom ulošku, i zabrinula se jer je bila sredina ciklusa, a uz to uzimam redovito Cilest.Kako se to nije ponovilo slijedeći dan,odustala sam od posjete liječniku, no danas se opet pojavio iscjedak, i to svjetlo smeđe boje, a ostalo mi je još 3 tabletice do kraja ovog ciklusa Cilesta...Da li je u pitanju nešto zabrinjavajuće?Nemam nekih drugih simptoma, osim što povremeno na kraju mokrenja znam osjetiti neku vrst stezanja.
Oprostite na zbrkanom pismu,i hvala unaprijed
Nina.

Doc dr. sc. S. Kupešić

19.11.2001. 04:59

Poštovana,
Opisano krvarenje (mrljasto ili "spotting" krvarenje) nerijetko se javlja tijekom prvih ciklusa primjene oralnih kontraceptiva. Dobro ste učinili što ste nastavili primjenu terapije. Ukoliko do istovjetnih smetnji dođe i tijekom narednog ciklusa obratite se Vašem ginekologu koji će ev. odrediti dodatne pretrage (ultrazvuk) i/ili promjenu kontraceptiva.