Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


krvavi iscjedak


Autor Poruka

Lucija

09.01.2002. 22:31

Poštovani,
prije nešto više od mjesec dana sam prestala piti Diane 35 i desetak dana nakon toga sam prvi put dobila krvavi iscjedak koji traje dva ,tri dana i zatim prestane.To se ponovi svaki tjedan ili svakih desetak dana .Od prestanka uzimanja tableta nisam imala pravu menstruaciju.
Tablete sam počela piti prije pet,šest godina na savjet endokrinologa zbog neurednih ciklusa i povišene razine prolaktina.U međuvremenu sam zbog hormonalnih testova par puta radila pauzu u korištenju kontracepcije i nisam imala nikakvih problema.

Doc dr. sc. S. Kupešić

10.01.2002. 05:34

Poštovana,
S obzirom na činjenicu da imate policistične jajnike, trebalo bi prekontrolirati ultrazvučni pregled i provjeriti debljinu endometrija koja će odgovoriti na pitanje zašto imate ovakav sukrvavi iscjedak (prikaz neprimjereno debelog vs. neprimjereno tankog endoemtrija), što je od krucijalne važnosti za odabir terapije.