Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Mogucnost trudnoce.


Autor Poruka

Djordje.98

08.04.2019. 15:15

Pozdrav, imam jedno pitanje i stvarno mi je potrebno vaše mišljenje i pomoć.

Menstruaciju dobijam obično svakih 28 do 30 dana, i prošli mjesec prvi dan menstruacije mi je bio 2.3.
Momak je došao kod mene 22.3. znači 20 dana nakon dobijanja menstruacije i sa njim sam to veče izgubila nevinost tj. to se desilo u noć između 22. i 23.
Prvi put je trajalo svega oko 4-5 minuta jer me je boljelo i nije mi isla krv. Bez zaštite. Takodje, da napomenem, on je svršio to veče ali se istuširao i mokrio jednom ili dva puta. I poslije smo imali još jedanput odnos, nakon tog prvog puta koji je isto trajao oko 7 8 minuta. On nije bio ni blizu da svrši, ni jedan od ta dva puta. Takođe u pitanju su neplodni dani.
Menstruaciju sam trebala da dobijem 1. aprila ali mi kasni već 7 dana, pa nas užasno to zabrinjava. Zanima me koja je mogućnost da sam u drugom stanju, i da li je moguće da kasni zbog nekih drugih razloga? Kao što su stres ili što mi je to prvi put, pa to možda utiče? Test ćemo svakako uzeti da provjerimo, ali me zanima vaše mišljenje. Izvinjavam se na ovako dugoj poruci, ali stvarno me to brine.

Hvala unaprijed!

Ivo Balenović, dr. med.

08.04.2019. 20:25

Poštovana, prema svemu navedenom ne postoji mogućnost trudnoće. Provjerite testom, za svaki slučaj.