Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Mokraca


Autor Poruka

Kuglicaa

18.07.2019. 22:50

Postovani dr,pisala sam vam prije par mjeseci kako u mokraci vidim kao bijeli iscjedak,bude jedan komad kao bjelanjak samo sto je bas bjela boja,nikakvih simptoma nema,sem sto to vidim u protekla 3 mjeseca.Malo je pojacan i vaginalni iscjedak ali je proziran,savjetovali ste me kada budem u mogucnosti da uradim analitu mokrace...uradila i u mokraci he pisalo da imam 5-6plocastih epitela i dosta bakterija,a u krvi blago povecan crp 6,dr mi je zbog toga dala da odnesem mokracu na mikrobiologiju mada je moja sumnja bila da je zub u pitanju zbog crp,jer dolje nikakvih simptoma nemam.Nalaz mikrobioloski je sterilan,znaci nema nista....molila bih vase misljenje sta bi to moglo biti u mokraci i da li je normalno da se to desava povremeno.Lp

Ivo Balenović, dr. med.

19.07.2019. 08:45

Poštovana, bijela sluz u urinu može biti posljedica neuravnotežene prehrane. Kod pojačanog unosa proteina oni se ne uspiju apsorbirati, te mogu stvarati bijele pahuljice i vlakna u urinu. Prehrana bez masti i ugljikohidrata kao i pretjerani tjelesni napor uzrokuju potrošnju vlastitih proteina koji tada mogu tvoriti opisane promjene u mokraći.