Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


molim savjet


Autor Poruka

Jasna

11.02.2002. 09:15

Veoma sam Vam zahvalna na strucnim savjetima koje evo i meni pruzate.
Naime,ne radi se o konkretno gin.problemu, ali se nadam da cete me uputiti na pravu Web.adresu(nismo U Hrvatskoj),gdje mogu dobiti pomoc.
Moja kcer(86.god),dobila menz. prvi put prije 2g,odlicna ucenica srednje skole,od proslog ferija pocela je da se pretjerano dugo tusira,predugo ostaje na wc-u iako je probava uredna i jos niz slicnih stvari uglavnom u vezi higijene, koje nama roditeljima nisu normalne.Ona kaze da ima osjecaj sumnje i zbog toga tako radi.
Da li to ima veze sa njenom zivotnom dobi,kako joj pomoci,i ako nije pitanje za Vas, molim ako ima neka web stranica psihijatra kao ova vasa,na koju se mozemo obratiti.
Nezmjerna hvala.

Doc dr. sc. S. Kupešić

11.02.2002. 22:15

Poštovana,
Mislim da je način ponašanja Vaše kćerke tipičan za njezin uzrast, te da Vas ne bi trebao posebno zabrinjavati. Ipak, ukoliko želite potražiti stručni savjet i na našoj stranici postoje savjeti psihijatra kojem se možete obratiti na sličan način.