Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


pilule


Autor Poruka

Romina

13.04.2002. 15:36

Postovana dr. Kupesic,

Pocela sam s uzimanjem Triquilara prvi dan menstruacije, ali vec nakon sat vremena osjetila sam ostru bol u prsnom kosu i zadihanost koja se sve vise povecavala i postajala sve neugodnija. Sljedeci dan otisla sam svom ginekologu i ispricala sto se dogodilo odnosno upitala sto da dalje radim. On mi je rekao da odmah prestanem uzimati Triquilar (uzela sam samo jednu drazeju) jer se ocito radi o alergijskoj reakciji te da do kraja ciklusa uzimam Cilest te na taj nacin sprijecim probojno krvarenje odnosno prijevremenu menstruaciju. Jos istu vecer uzela sam Cilest koji vrlo dobro podnosim. Zanimalo bi me moze li jedna drazeja Triquilara poremetiti moj menstrualni ciklus koji je inace manje vise redovit i koliko dugo sad trebam uzimati Cilest da se sve ponovo normalizira? Mislite li da ce svejedno doci do probojnog krvarenja?
Unaprijed hvala.

Doc.dr.sc. Sanja Kupešić

14.04.2002. 08:21

Poštovana,
Vjerujem da neće doći do probojnog krvarenja, te bih Vam savjetovala da potrošite sve tablete Cilesta, nakon čega će uslijediti normalno menstruacijsko krvarenje.