Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Pms, mogucnost trudnoce?


Autor Poruka

MajaB1

11.05.2020. 13:55

Postovani, sa partnerom sam imala odnos 5 dana prije ocekivane nastupajuce menstruacije, pri tome prvo nismo imali kondom posto je on koristi sprej za odgadjanje ejakulacije, pri tome pitala sam ga koliko ima dobar osjecaj, i nakon sto sam postala nesigurna stavili smo kondom, i prvi put nije se dogodila ejakulacija nego je on izgubio erekciju...Nakon nekih 2h, opet smo imali odnos i on je ejakulirao u kondom ali je u trenutku kada je krenuo izvadio van... Meni menstruacija kasni vec 2 dan, a od prvog dana ocekivane menstruscije imam iscjedak koji se mijesa sa krvlju, imala sam i do sada taj iscjedak ali otprilike par sati pa nastupi menstruacija... Pila sam amoksicilin antibiotik takodje zbog povrede u usnoj supljini... Molim vas, postoji li mogucnost za trudnocu? Oprostite na duzem tekstu.

Ivo Balenović, dr. med.

12.05.2020. 13:00

Poštovana, odnos je bio u vrijeme neplodnih dana, a i prema svemu ostalom što ste naveli ne postoji mogućnost trudnoće.

MajaB1

13.05.2020. 13:00

Da doktore, u pravu ste. Samo sam malo bila zapanicarila radi iscjetka. Menstruacija je uredno dosla jucer i uobicajenog je inteziteta kao i do sada... Hvala od srca na odgovoru i izvinjavam se radi oduzetog vremena.

Ivo Balenović, dr. med.

14.05.2020. 11:25

Nema na čemu.