Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


pomozite


Autor Poruka

majam

07.10.2008. 08:20

POSTOVANJE, Posto sam imala prije 2god vanmaterićnu trudnoću otpusno pismo glasi:graviditas HbD XXVII Partus praetemporarius imminens! Iza toga nakon osam mj.zatrudnim i trudnoća nikako nije bila uredu,koristila sam gynipral od 5mj trudnoće,pa do kraja,neznam koliko sam to smjela ali ja sam pila po preporuci gine.i nakon 40tjedana i 4dana nisam osjetila bebu niti sam imala kontrakcije,da bi ustanovili da je beba mrtva,s obzirom na cjelu trudnoću kako je tekla i imala sam kontrakcije u 5mj trudnoće i zato koristila gynipral,ali zasto da do kraja pijem nije mi jasno,jer ja trebam da se porodim a ne da se sprjecava izlazak bebe.Otpusno pismo glasi.RELAPAROTOMIA TRANSVERSA SURAPUBICA SEC.PFANNENSTIEL.SECTIO CAESAREA ISTHMICA TRANSVERSA TRANSOERITONEALIS SEC. DORFLER.CIRCUMVALATIO F.U. CUM COLLO N-III.( MORS FETUS P.P. STRANGULATONEM CUM F.U.) Mislim da sam vam ovako najbolje pojasnila o ćemu se radi,i molim vas da mi kazete kada mogu opet razmisljat o trudnoći s obzirom da je proslo 10mj.od carskog reza,jer imam veliki strah dali je sve nakon ovog svega uredu samnom,jos i ta prva vanmatericna i smrt sada ove bebe,neznam kakve su sanse da sada bude sve uredu.Unaprijed zahvalna!

majam

07.10.2008. 23:40

izvinjavam se greskom sam napisala otpusno pismo za vanmatericnu trudnoću,pismo otpusno prvo koje sam navela,jest kada sam lezala u bolnici u 27tjednu trudnoće. A kada je u pitanju bila vanmaterićna trudnoća na otpusnom pismu dijagnoza je bila ova.Graviditsa e.i.l.dex Abortus tubarius l.dex. Evacu atio Molle a carnode et Drainage tubea l.dex.Cum Folly Laparatomia supra pubica s.Phannestiel. JOS JEDNOM SE IZVINJAVAM I NADAM SE DA VAS NISAM ZBUNILA SVOJOM GRESKOM.HVALA

Miro Šimun Alebić, dr. med.

08.10.2008. 10:05

Poštovana,
na žalost, ovakva problematika zahtijeva ozbiljniju i konkretniju ekspertizu, pa Vas molim da pitanja koja Vas muče pokušate razriješiti s Vašim ginekologom.