Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


privatna praksa?


Autor Poruka

Antea

12.11.2001. 08:12

Poštovana doktorice molim vas da mi odgovorite da li ste vi ugovorni zdravstveni djelatnik ili imate isključivo privatnu praksu (ako da, molim vas za broj telefona vaše ordinacije) te da li je moguće prebaciti svoj karton od drugog liječnika kod vas tijekom prosinca (ako je slučaj ovo prvo)?

Doc dr. sc. S. Kupešić

13.11.2001. 19:03

Poštovana gospođo Antea,
Djelujem kao Voditelj Odjela za neplodnost Klinike za ginekologiju i porodništvo Opće bolnice Sveti Duh u Zagrebu (adresa: Sveti Duh 64), a telefonski broj na koji se možete obratiti je 01 37 12 109, svakog radnog dana od 8 do 15 h. Na žalost, kao liječnik u bolničkoj ustanovi ne mogu o Vama skrbiti kao liječnik ginekolog u primarnoj zdravstvenoj zaštiti, ali mogu Vam poslužiti za neki od subspecijalističkih pregleda u našoj struci (poput ultrazvuka, obojenog doplera, trodimenzionalnog ultrazvuka, obrade neplodnosti, rješavanja problema opće ginekologije i dr). Dobro došli.