Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


problemi s uputnicom


Autor Poruka

Sandra

21.11.2001. 13:50

Postovana dr. Kupešić !

Pisala sam Vam kako mi jako ispada kosa i to vec dvije godine pa ste predlozili da napravim bazalni hormonski status. Moj ginekolog smatra da sam premlada da bi mi to trebalo i da samo pijem vitamine. Iako uzimam vitamine, kosa i dalje ispada. Kako mi moj ginekolog ne namjerava pomoci, zanima me da li mogu doci u Vasu kliniku sa uputnicom doktora opce medicine te da kod Vas napravim potrebnu pretragu ? Raspitala sam se za privatne laboratorije i , nazalost, trenutno ne mogu izdvojiti oko 900 kn za to.

Unaprijed hvala na odgovoru !

Doc dr. sc. S. Kupešić

21.11.2001. 21:34

Poštovana,
Molim Vas da nazovete Laboratorij za humanu reprodukciju i endokrinologiju tel 37 12 274 svakog dana između 9 i 12 h kako biste se informirali o načinu obavljanja hormonskih pretraga i uputnica koje su Vam za to potrebite. Vjerujem da će biti moguće uraditi hormonski status koristeći uputnicu liječnika opće medicine. Puno sreće.