Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Pucanje vodenjaka


Autor Poruka

M4C1

23.01.2020. 12:45

Postovani, trudna sam 37+5, od ponedjeljka imam nekakav vodenasti iscjedak koji svakih sat, dva iscuri, osjetim kako iscuri toplo iz mene te na gacicama bude fleka velicine kovanice od 5kn, nekad je skroz prozirno, a nekad ima malo bijelog u sredini. Iscjedak nije sluzav, vodenast je, ali malo gusci nego sto ja mislim da bi plodna voda trebala biti. Prva mi je trudnoca i zabrinuta sam moze li to biti plodna voda posto svi kazu da to bude bas velika kolicina vode kad pukne i da to stalno curi. Znam da mi jedino pregled to moze potvrditi, ali vec danima odgadam jer to ne curi konstantno i nije skroz voda voda te sam skroz zbunjena. Mene zanima samo moze li plodna voda na taj nacin otjecati? Da nekad curi nekad ne ili je to samo neki gusci iscjedak kojeg osjecam da iscuri? Takoder recimo kad lezim ne ide nista i onda kad ustanem to se izlije iz mene malo. Nigdje nisam naisla na slicno iskustvo nazalost pa Vas pitam, a i na pregled cu svakako otici sutra kod svojeg ginekologa. Hvala unaprijed na odgovoru.

Ivo Balenović, dr. med.

23.01.2020. 20:05

Poštovana, moguće da je to plodova voda. Ona može otjecati pomalo. Savjetujem pregled jer se jedino na taj način to može utvrditi.