Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Smedi iscjedak


Autor Poruka

Sani

27.12.2005. 17:04

U 5 sam ili 6 tjednu trudnoce.
Sinoc sam prvi put primijetila smedi iscjedak na gacicama.
Odmah sam nazvala doktora ali su mi rekli da za sada samo
kontrolisem kolicinu iscjedka.
Veoma sam zabrinuta a i ovo mi je prva trudnoca.
Da li je to veoma opasno?
Sta da radim?
Unaprijed zahvalna

dr. Miro Šimun Alebić, spec.gin.

29.12.2005. 11:31

Krvarenje različitog intenziteta u ranoj trudnoći je jedan od simptoma prijetećeg pobačaja, ali i brojnih drugih stanja koja nisu tako ozbiljna. Mirujte, pratite intenzitet krvarenja i konzultirajte svog ginekologa.

stels02

11.03.2020. 20:50

Postovani
Prosli tjedan 4.3. sam imala spolni odnos sa partnerom koji je bip u plodnim danima. Korostili smo zastitu, ali nam je kondom puknuo. Iako partner nije ejakuliro odlucila sam popiti plan b za svaki slucaj pa sam u ljekarni dobila EllaOne tabletu. Od subote mi je na papiru smedi vaginalni iscjedak a od danas sam ga pocela primjecivat na donjem rublju. Zanima me zasto mi se pojavio taj iscjedak?

Ivo Balenović, dr. med.

12.03.2020. 09:15

Poštovana, to je nuspojava tablete.

Nicol00

31.03.2020. 20:55

Postovani
Inace imam neredovite menstruacije. Vec 2 tjedna imam smedji iscjedak koji varira iz dana u dan sto se tice kolicine i boje sto bi znacilo da je jedan dan tamniji i obilniji a drugi dan svjetliji i oskudniji pa opet obilniji i tako u krug. Inace uvijek prije nego dobijem menstruaciju imam bolove u grudima i u donjem dijelu trbuha i ledja. A sada nemam nikakve bolove u grudima ali imam bolove u donjem dijelu trbuha, ponekad ostre i probadajuce. Ima li razloga za brigu i je li potrebno da se javljam svojem ginekologu?
Hvala, lp

Ivo Balenović, dr. med.

01.04.2020. 09:40

Poštovana, ukoliko ne postoji mogućnost trudnoće, radi se o hormonskom disbalansu. Preporučio bih da uradite analizu hormona i da Vam preme tom nalazu liječnik ordinira terapiju.