Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Spolni odnos


Autor Poruka

Srecko123

12.01.2020. 10:45

Postovani,
Imala sam nezasticeni odnos s deckom vise puta jednu noc, ejakulirao je izvan moje vagine i neplodni dani su mi. Da li postoji mogucnost da ostanem trudna?

Ivo Balenović, dr. med.

12.01.2020. 14:35

Ako ste sigurni da su neplodni dani ne postoji nikakva mogućnost trudnoće.

MOLIMVASPOMOC

13.01.2020. 13:05

Postovani, zanima me vase misljenje.... Imam 36g muz 40. . Vec dvije godine radimo na bebi, bezuspješno.... Nakon svih pretraga koje su potvrdile da smo potpuno oboje zdravi. Pijemo ipak super vitamine za plodnost (nije na odmet) on orthomol fertil plus ja orthomol natal. .. I sad nakon dvije godine dodjem do zakljucka gdje mozda grijesimo........ Cijelo vrijeme zbog cestih odnosa koristili smo baby ulje kao lubrikant.... Jer sam znala da durex (koji smo prije zelje za djetetom koristili je stetan spermi) negdje davno procitala kako je baby ulje ili maslinovo ok. I nakacili se na to baby ulje svaki odnos pojednostavi i uljepsa..... I sad dodje klik. .. Mozda je to razlog nasih neuspjeha. .. Sad sam po preporuci ginekologa narucila conceive plus gel.... I on navodno cak pomaze plivacima. Narucena sam u kliniku za plodnost u 3mj...... Ali me zanima sto mislite? Jel moguce da ipak uspijemo napravit bebu i da li je moguce da svo vrijeme baby ulje smetalo?...... A jednostavno nam to nikako nije padalo na pamet kao greska... A ocito je bila... Hvala vam i sve najbolje u novoj!

Ivo Balenović, dr. med.

13.01.2020. 23:00

Poštovana, baby ulje nije smetalo oplodnji. Savjetujem da suprug uradi spermiogram. To je prvi korak u obradi neplodnog para. Obzirom da dvije godine bezuspješno pokušavate ostvariti trudnoću klinici za plodnost će se odlučiti za jednu od metoda potpomognute oplodnje.

MOLIMVASPOMOC

14.01.2020. 10:10

Muz je radio spermiogram i bio u granici normale.... Vitamine pije jer su dobri... Urolog je rekao da moze piti ali da ne mora.. Hvala vam... Klinika je svakako dogovorena u 3.mj pa vidjet cemo... Hvala vam... Lp

Ivo Balenović, dr. med.

14.01.2020. 14:00

Sretno.