Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


stediril d


Autor Poruka

Ivana

03.09.2002. 18:52

Poštovani,

Buduci da se nalazim prvi put u ovoj situaciji, molim Vas da mi pomognete Vasim savjetom. Prije par dana je u toku odnosa pukao kondom, a ja sam imala plodne dane. Zbog toga sam odmah otisla ginekologu i prepisana mi je terapija 3 puta po 2 tablete Stedirila D u dvanaestsatnim intervalima. Nadam se da ce ovo biti djelotvorno i da nece doci do zaceca jer sam prve tablete popila u roku od 5 sati nakon odnosa. Zanima me sto se desava sa menstruacijiom, ovom i u buduce? Hoce li ova menstruacija doci ranije, na vrijeme ili kasnije... sto je za ocekivati...? Kako mogu znati da do zaceca nije doslo? Bojim se naime problema sa ciklusom.

Unaprijed Vam puno hvala.

prof. dr. Josip Djelmiš

04.09.2002. 20:54

Nakon uzimanja tzv. "hitne kontracepcije" možete biti sigurni da ne ćete zanijeti. Menstruacija će Vam doći nešto ranije. Slijedeće menstruacije će dolaziti uredno (ukoliko su i ranije bile uredne)

Srdačna pozdrav, prof. dr. Josip Djelmiš