Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


što dalje?


Autor Poruka

R i D

23.09.2001. 17:24

Poštovana doktorice Kupešić,
već neko vrijeme pratimo vaše odgovore i savjete, pa smo Vam odlučili poslati naše nalaze kako bi nas savjetovali kako dalje. Razmišljali smo doći i kod Vas na pregled, ali bi htjeli znati da li trebamo napraviti još koji nalaz prije nego dođemo ili se sve može napraviti kod Vas.Da sad ne bi prepisivali sve naše nalaze,da li je moguće da Vam ih pošaljemo skenirane na Vaš mail. Ukratko, naš problem je što, kao i mnogi drugi koji Vam se javljaju , ne možemo imati djece.Kod supruga je dijagnosticirana oligozoospermia III i asthenozoospermia.
Unaprijed hvala na Vašem odgovoru i sve pohvale stranici.

Doc dr. sc. S. Kupešić

28.09.2001. 21:03

Poštovani,
S obzirom da se radi o bračnoj neplodnosti i opetovanim odstupanjima u nalazu spermiograma preporučila bih da se obratite u našu ustanovu kako bismo dogovorili strategiju pregleda. Kao što i sami predmijevate papiri su papiri, a tijekom razgovora će se najvjerojatnije iskristalizirati kojim putem valja poći u odabiru pretraga i daljnjoj obradi neplodnosti. Slobodna sam uputiti Vas na telefon 01 3712 109, Klinika za ginekologiju i porodništvo OB SVeti Duh, Sveti Duh 64, svakim radnim danom od 8 do 15 h, gdje ćete dobiti sve upute za Vašu obradu. Ukoliko iz nekog razloga niste u stanju obaviti ovakvu kompletnu analizu i /ili razgovor moliti ću Vas da kompletirane nalaze u bilo kojoj elektronskoj formi pošaljete na adresu Cybermeda.