Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


trudnoca i clomid


Autor Poruka

iva

14.11.2001. 09:38

Poštovana doktorice,

zahvaljujem na odgovoru i naglašavam da sam već izvršila navedene pretrage ( osim propuhivanja jajovoda ) i sve je u granicama normale. Sada sam na clomidu i svaki mjesec imam po jednu dominantnu folikulu ( prošli ciklus na 14 dan bila je 24mm ) i to na izmjence na desnom pa lijevom jajniku.
Buduci da sam sada 5. mjesec na clomidu pitam se da li još uvijek postoje šanse ili moram posegnuti za nečim drugim i čime ???

S poštovanjem,

Iva

Doc dr. sc. S. Kupešić

19.11.2001. 06:02

Poštovana gospođo Iva,
Nažalost, najvažniju pretragu (ispitivanje prohodnosti jajovoda) niste učinili, te se može smatrati da dokazani ovulacijski ciklusi nisu mogli rezultirati željenim zanošenjem zbog neprohodnsoti jajovoda. Mišljenja sam da biste se trebali uputiti u specijalizirani centar za liječnje neplodnosti gdje će Vam se sistematično ordinirati slijed pretraga koji biste Vi i Vaš partner trebali učiniti kako biste što brže došli do željene trudnoće.