Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


trudnoća i štitnjača


Autor Poruka

meri

25.09.2001. 09:37

Poštovana doktorice Kupešić!

Prošle godine u 5. mjesecu odstranjena mi je štitnjača radi karcinoma, te svakodnevno pijem supstitucijsku terapiju Eutyrox 125. Imam curicu od 6 godina, a sada sam trudna 9 tjedana. Kako mi je ova trudnoća bila velika, velika želja, a nakon prođenih zračenja jodom imala sam problema, bojim se da nešto ne bude u redu. Kao prvo, moj liječnik opće prakse nema baš razumijevanja kad me treba uputiti nekom specijalisti, a moj ginekolog traži mišljenje endokrinologa. Kako do svog endokrinologa mogu doći tek za tri tjedna, lijepo Vas molim da me bar uputite na nekog stručnog liječnika u Zagrebu koji bi mi mogao pomoći da se bar umirim da hormoni koje pijem neće naštetiti djetetu. Inače radim užasno stresan posao, te mi je i to dadatno opterećenje.

Zahvaljujem,

Meri

Doc dr. sc. S. Kupešić

28.09.2001. 20:16

Poštovana gospođo Meri,
U Zagrebu doista imamo ugledne endokrinološke timove, od kojih bih svakako spomenula tim Prof. dr. Mirka Koršića na KBC Rebro, te endokrinologe bolnice Sestre milosrdnice. U jednoj od ovih uglednih institucija dobiti ćete potrebne upute kako s uspjehom iznijeti tako željenu trudnoću. Puno sreće.