Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Vaginalete u trudnoci


Autor Poruka

Minnie4567

09.07.2021. 12:25

Imam pitanje.
Imam zakazani carski za 5 dana a trenutno se vjerojàtno borim s gljivicama...na svoju ruku koristila sam canesten kremu ali tek me krenulo i sad sam se konzultirala sa babicama da li mogu vaginalete...kazu da da, iako mene dr.nije pogledao ni nece jer se nalazim u stranoj drzavi di sve tako ide...dr.nevidis osim.u nekom opasnom slucaju, vec samo babicu a i ako trebas doci do nje van dogovorenog termina, tesko je...vecinom se javi babica koja nevodi moju trudnocu...
Pitanje je....da li je u redu da 5 dana pred carski koristim vaginalete iako ni sama neznam s cim se borim? Imam svrbuckanje nekakvo ali ne samo odnapred vec i odozada, vec uz to bijeli elasticni iscjedak vec 2, 3 dana stim da je prvi dan bilo najvise....nije sirasti iscjedak, vec elasticni.
Najgore je sto se to dogodilo.i prije tj.dana ali na jedan dan pa sam to zanemarila totalno i sad mi je zao sto nisam tada reagirala.
Hvala unaprijed...

Ivo Balenović, dr. med.

09.07.2021. 17:15

Poštovana, slobodno uzmite neki od vaginalnih antimikotika (Canesten, Rojazol, Plimycol, Vagisan myko kombi...)