Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


zeljezo u trudnoci


Autor Poruka

luna

21.12.2001. 10:27

Postovana,
vec sam Vam se prije javljala i zelim Vam jos jedno zahvaliti nasvim Vasim odgovorima. Nako inseminacije sam ostala trudna i nosim gemine, trudna sam 8 tjedana, medutim moj problem je izuzetna slabokrvnost. Doktor mi je preporucio i prenatal i zeljezo ali ne znam koje zeljezo bi bilo najbolje uzimati, koje se najbolje podnosi, jer imam jake mucnine i povracam. Molim Vas da mi preporucite koju marku zeljeza koji je kod nas na trzistu da kupim u ljekarni..U prenatalu koji pijem ima 60 mg zeljeza, ali to nije dovoljno s obzirom da sam i dalje slabokrvna. Pijem i folic.

Unaprijed zahvaljujem na odgovoru i zelim Vam sve najbolje u predstojecim blagdanima.

Doc dr. sc. S. Kupešić

24.12.2001. 11:57

Poštovana gospođo Luna,
Zahvaljujem na lijepim željama i čestitam na uspješnom postupku inseminacije. Bilo bi uputno pokušati liječiti Vašu anemiju primjenom željeza u obliku sirupa (na našem tržištu je dostupan Ferohel), jer pacijentice koje imaju želučanih problema navode da ovaj preparat podnose bolje od drugih. Nadajući se da ćete i Vi imati isti dojam želim Vam sve najljepše za predstojeće praznike i u Novoj godini