Gastroenterologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 165 | Broj poruka: 353

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


pitanje


Autor Poruka

vera

08.01.2002. 10:57

Ultrazvučnim pregledom dijagnosticiran je pijesak u žući. Terapija je rowachol kapsule. Sada trošim drugu kutiju od 50 kom. Bolovi su se smanjili, ali me zanima koliko dugo se ove kapsule mogu trošiti, te da li imaju kakve negativne pojave? Hvala.

TONI

25.01.2002. 17:40

molim vas da mi odgovorite,kako je pravilno uzimati, lijekove prije ili poslije jela,naravno ti uvjeti ne vaze za lijekove koje se uzimaju iskljucivo prije jela,t,j,prema uputi i savjetu lijecnika i farmaceuta.naime moja se supruga jako ljuti i doslo je do zucne rasprave kad sam htio popiti na prazan zeludac lijek,,diclofenak,,jer misli da bi time doveo u pitanje moj zeludac,a par puta sam i kortikosteroide putem infuzije koristio na prazan zeludac.moram napomenuti da sam pacijent sa multipex sklerozom,pa stim moram vise paziti na svoje ionako krhko zdravlje.
zato vas naljubaznije molim da mi odgovorite s obzirom na moju osnovnu dijagnozu MS KAKO JE PRAVILNO uzimati lijekove prije ili
poslije jela.
unaprijed VAM se puno zahvaljujem,lijep pozdrav iz SKOPLJA.
TONI