Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Mogucnost trudnoce?

Autor Poruka

andrea.dea

30.05.2013. 02:40

Poštovani, ovako imam zaštićene spolne odnose s dečkom znači s kondomom i svršava van. Menstruacija mi obično kasni 2-3 dana ali u ta 2-3 dana me boli stomak i to.. Zadnji put sam dobila 26.4 i sada mi kasni evo već 4 dana ali me ništa ne boli i nemam nikakve simptome da bi trebala dobit.. Zapravo, ima par dana mi je bio nekakav smeđi iscjedak što se prije nikad nije dešavalo, i danas bijelkasti.. Koliko je mogućE da se radi o trudnoći,trebam li se brinit? Unaprijed hvala na odgovoru

Dejan Šakoronja, dr. med.

30.05.2013. 12:25

Ako je zaštita kakvu ste opisali ne radi se dakako o trudnoći.
Pričekajte još koji dan da nastupi menstruacija.

ivanac198

01.06.2013. 11:10

Postovani

tijekom odnosa sa deckom kondom je u meni ostao, al on nije svrsio u mene nego van... i kad smo primjetili da je kondom u meni, ja sam slucajno prstima dodirnula spermu, i onda rukama sama iz sebe izvadila kondom, sta znaci da je sperma dosla u doticaj sa rodnicom. Jel postoje sanse da zatrudnim? Prvi dan zadnje menstruacije mi je bio 14.5

01.06.2013. 12:15

Postoji šansa svakako ako se radilo o spermi a ne sluzi.
Ako niste sigurni savjetujem bolje postkoitalnu zaštitu.

andrea.dea

02.06.2013. 15:05

Doktore evo opet vam pišem..rekli ste da se ne radi o trudnoći, a evo svejedno mi tjedan dana kasni pa sam jako zabrinuta.
Možete li mi reći koliko može kasniti ako nije riječ o trudnoći? Bila sam i prehlađena malo ali opet ne vjerujem da je do toga..? Dali je vrijeme da napravim test?

02.06.2013. 19:40

Svakako napravite test. Za početak.

natasa89

02.06.2013. 21:10

Postovani,
Dvije godine sam pila kontracepcijske pilule iskljucivo zbog zastite,do tada sam imala redovite menstruacije. pilule sam prestala piti u 2mj.zbog bolova u prsima i nakon toga sam dva mjeseca dobila tocno 28.dan,a sada mi vec drugi mjesec zaredom kasni po par dana. moje pitanje je da li je moguce da mi jos treba vremena da mi se tijelo navikne bez pilula?

leptiricaa

02.06.2013. 21:10

Postovani doktore, moja situcija je sljedeća: prije 6ipol mjeseci sam rodila(2porod), kad mi je beba imala 5ipol mj dobila sam prvu mjesecnicu nakon poroda(24.04). Iskljucivo sam dojila do prije pola mjeseca. Nakon mjesecnice nisam primjetila da imam plodne dane u vrijeme kada sam ih imala prije trudnoce, svejedno smo se u tom razdoblju suzdrzavali od odnosa! 21. dan toga ciklusa imala sam kratkotrajno oskudno krvarenje koje je sljedeceg dana nestalo. Ali se pojavio nekakav iscjedak. Mjesecnicu jos uvjek nisam dobila, pa me zanima moguci razlog tomu. Moram naglasiti da smo odnose imali uz koristenje medtode prekinutog snosaja, koja znam nije pouzdana..dijete uz nadohranu i dalje cesto dojim, po noci ima i do 4 kratka podoja jer je muce zubici pa se cesto budi. koji je razlog kssnjenju mjesecnice, zbog cega se javilo to oskudno krvarenje? Postoji li mogucnost trudnoce posto mi vec dugo kasni?
Srdacan pozdrav

02.06.2013. 23:05

Poštovana Nataša, par dana nije zabrinjavajuće.
Ciklus oscilira. Nema veze sa prekidom pilula.

02.06.2013. 23:05

Leptirica, svakako napravite test na trudnoću.
Sukrvica je moguća posljedica dojenja. Također i menstruacija možda kasni zbog toga.

aappoo

03.06.2013. 13:45

Pozdrav! Odnos sam imala 28.04.2013,to mi je bio 6 dan menstruacije,koristili smo kondom,i on je puknuo,nismo na vrijeme ga izvadili.I menstruaciju sam dobila 19.05.2013.Pa dali postoji mogucnost da sam trudna,jer zadnjih par dana osjecam mucninu,dali umisljam sve to ?

mpolo

03.06.2013. 16:15

Postovani,(znam da je pitanje glupo,ne bi trebalo da postoje sanse,al eto da pitam jer me strah) Postoji li mogucnost trudnoce ako smo se ja i momak mazili prstima (polni organi nam se nisu dodirivali) ali on je u jenom trenutku dohvatio svoj polni organ i nastavio da me mazi...cak su njegovi prsti ulazili u rodnicu posle toga ..?tek je posle 3-5 min svrsio , ni blizu mene al me strah da na njegovom polnom organu nije bilo neke tecnosti pre sperme.. Pozdrav i hvala na odgovoru..

03.06.2013. 16:40

AAPPOO , naravno da ne postoji šansa. Imali ste menstruaciju. Ne brinite.

03.06.2013. 16:40

Mpolo, ne postoji šansa. Vama savjetujem edukaciju.

nana156

03.06.2013. 23:40

Poštovani,
Vec duže vrijeme imam odnos s dečkom, menstruacija i ovulacija su mi uvijek relativno regularne.
Danas (3.6.) imali smo odnos bez zaštite, on je svrsio u mene ali danas mi je prvi dan menstruacije i dosta obilno krvarim.
Postoji li mogućnost nezeljene trudnoće?
Hvala

04.06.2013. 13:00

Ne postoji.

Rista123

04.06.2013. 14:10

Postovani,
Da li postoji mogucnost da 27. dan ciklusa bude plodan. Ciklusi u poslednjih 2 god dolaze svakog meseca na po 24-30 dana. Da li je potrebna pilula za dan posle ili je tad nemoguce zatrudneti s obzirom na redovitosst ciklusa? Procitao sam na nekom forumu da su kod 6% zena sa redovitim ciklusom dani pre menstruacije plodni, da li je to tacno?
Hvala.

vjela2

04.06.2013. 17:45

Postovani, menstruaciju sam imala 10.5.(menstruacija mi je redovan), imala sam "odnos" sa momkom 19.5. do kontakta spolnih organa nije doslo, takav isti odnos samo imali i 3.6. Jako se plasim nezeljene trudoce pa me interesuje da li mogu zatrudniti u slucaju da je na prstima moga momka bilo sperme (al ja mislim da nije).
Pozdrav i unaprijed hvala.

freaky8

04.06.2013. 19:05

Postovani, prvi dan zadnje menstuacije mi je bio 28.4. Partner i ja smo 12.5. imali nezasticeni spolni odnos pri cemu je on ejakulirao u mene.Nakon 2 tjedna od tog odnosa sam napravila test (clear blue) koji je pokazao kontrolnu crticu normalno i drugu skroz tanku (nisam bila sigurna dal se to uopce racuna pod crticu il ne,s obzirom na izgled kontrolne crtice).Jedno jutro sam imala uzasne mucnine i osjecala sam se cudno par dana,ali to se sve poklopilo sa jacom prehladom koju sam dobila(upala grla,upala uha,kasljanje i curenje nosa) i ispitima koje sam imala pa nisam bila sigurna dal je ista od toga simptom ili posljedica stresa i prehlade.Medutim,juce me pred vece jako zarezalo u donjem dijelu trbuha i momentalno je pocelo krvarenje.Prvo je bilo skroz smede boje,a kasnije je postalo smede-crveno s povremenim ugruscima koji nisu crvene boje kao inace.Imam uzasne bolove(i inace imam bolne menstuacije,al sad me boli jace nego inace).Jako sam zabrinuta.Molim Vas za misljenje i savjet.

Ana299

04.06.2013. 19:10

Postovani... ovako imam jedno pitanje... prosli mjesec 4.5 sam dobila mengu,a osmoga je bila pri kraju,a taj dan je zarucnik svrsio u mene.poslje toga smo imali isto ondnose,jer u cilju nam je imati jedno malo slatko bice. happy imala sam par dana neke male mucnine,pa sam nakon dva tjedna napravila test i bio ne negativan.i evo danas me je pocelo dolje boljet i dobila sam je. zanima me vase misljenje,i savjeti.postoji li mogucnost da sam trudna,mada sam je dobila? ://

Nazad
1 ... 8 9 10 11 12 13 ... 190
Naprijed