Gastroenterologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 165 | Broj poruka: 353

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


hemeroidi


Autor Poruka

jasna

01.08.2001. 09:42

poštovani
ne znam da li mi Vi možete pomoći ali hitno trebam savjet jer sam vrlo zabrinuta.
imam sina od 17 godina, znam da ne puši i ne pije alkohona pića, normalne je težine. Prije tri-četiri dana potužio se da ima bolove uslijed stolice. Vidjela sam da ima hemeroide, znam da ga to boli.
Možete li mi dati savjet ili me bar uputiti na nekog liječnika u Rijeci.
Hvala unaprijed.

dr. Silvija Čuković-Čavka

17.11.2001. 04:24

Poštovana gospođo, ispričavam se što Vam do sada iz tehničkih razloga nije odgovoreno na pitanje. Ako već u međuvremenu niste riješili problem savjetujem Vam uputiti sina na pregled gastroenterologu u Klinici u Rijeci koji će procijeniti potrebu za liječenjem hemeroida. Za početak preporučam učiniti SE, KKS, Fe, TIBC te kolonoskopiju.
Ako problem ne možete riješiti u Rijeci javite se na ovu adresu radi dogovora.
Srdačan pozdrav.

jasna

19.11.2001. 08:49

poštovana doktorice

Hvala Vam na odgovoru, kako možete i zamisliti snašli smo se i u biljnoj ljekarni nabavili kremu koja mu je pomogla. Međutim, čini mi se da smo time samo trenutno riješili problem. Ponekad mi se sin tuži da ima "žgaravicu". Svi u familiji misle da je on premlad za tako nešto i da si umišlja. Trudim se da jede kvalitetno, ali znate i sami da u toj dobi praktično žive na pizzama i toplim sendvičima. Kada ima školu ujutro, večera ne kasnije od 6 sati popodne, ali kada je poslijepodne u školi navečer dođe gladan "ko vuk" i ne želi ništa kuhano, nego opet napravi sendvič.
Osim toga, pije strašno puno vode, prva stvar koju napravi kada se ujutro digne je popiti čašu vode. U familiji nitko nema problema sa šećerom, ali mislite li da treba napraviti neke pretrage ??
Zahvaljujem još jednom.